The World-Wide Thickening Experimentalism - The Rny1El1Vo Bars Are On Me!

Bra för mer kunskap

Posted March 17, 2017, 10:11 p.m. By rny1el1vo Tags: Böcker

Det är så underbart att läsa böcker tycker jag, det är något som jag njuter av att göra. Det är så skönt att komma ni en ny värld och få drömma sig bort för en stund. Ja det är ju det som är så härligt med böcker. Sen så finns det ju olika tycker av böcker, alla är inte för att drömma sig bort i, utan andra är för att få mer kunskap om ett ämne. Det skulle kunna vara ledarskapsböcker till exempel som är tänkt att lära en just om ledarskap och det är ju jätte bra att man kan lära sig sånt.

Så olika typer av bra böcker

Ja det är ju olika typer av böcker och det är ju härligt att det är så att det finns många olika att välja bland. För det är kul att både lära sig saker och att få drömma sig bort för en stund och bara lära känna nya karaktärer. Det blir som att följa en serie men att göra det i sitt sinne. Man målar upp olika bilder hur saker och ting ser ut. Och det är ju så härligt och kul att man inte vill att boken ska ta slut.
Sen så är det dom andra fakta böckerna som man också hr väldigt nytta av och som också kan vara väldigt intressanta. Så det är olika och dom fyller olika behov och det är ju kul att det finns så mycket böcker och man uppskattar verkligen att man kan läsa och ta till sig av den informationen. Det är tyvärr inte alla som kan läsa och då är det verkligen svårt att få njuta av att läsa en bra bok.

Men man göra väl i att inte sluta upp med att ta till sig av mer kunskap, det är något som vi alla behöver och mår bra av.